Vis dine kunder og samarbejdspartnere, hvad du tilbyder med levende billeder.
Digital markedsføring for din virksomhed ved brug af små levende produkt- og præsentationsvideoer til fremvisning på din Facebook- eller hjemmeside, er en rigtig god og effektiv måde, at vise dine kunder og samarbejdspartnere, hvad du i din virksomhed kan tilbyde, og det behøver ikke, at være hverken avanceret eller dyrt.

Øjne og hjerne tiltrækkes helt automatisk af bevægelse.
Jævnlige levende videoopslag på de sociale medier, som f.eks på Facebook og hjemmeside virker derfor langt bedre, end hvis man blot kun bruger tekst og faste billeder, og er samtidig med til at vise dine kunder og samarbejdspartnere, at du er en levende og aktiv virksomhed.


Totalproduktion af præsentations, produkt og informationsvideoer.
Jeg kan f.eks. tilbyde dig at optage videoklip på din virksomhed eller byggepladser og efterfølgende, med forskellige effekter, tekster og dit firmalogo, at redigere det sammen til oplysende og informative videoer, som du så efterfølgende kan bruge på din Facebook eller hjemmeside for langt bedre at kunne fange dine kunders og samarbejdspartneres fulde opmærksomhed om netop de produkter, eller de ydelser, du i din virksomhed tilbyder.

Redigeringshjælp til "Gør-det-selv-videoer"
Optager du en gang imellem selv videoklip med din telefon og samtidig har nogle produktbilleder, er jeg også klar til at hjælpe med videoredigering og sammenklipning heraf til færdige videoer med indsatte logoer, tekster og diverse effekter.

Altid klar med et godt tilbud på en totalproduktion af præsentations, produkt- eller informationsvideoer.

Med en kontinuerlig indsats med gode levende og oplysende præsentations- og produktvideoer på din Facebook eller hjemmeside, kan du hele tiden øge din virksomheds synlighed overfor
dine kunder, nye kundeemner og samarbejdspartnere.

Men det tager selvfølgelig noget af din eller dine medarbejderes kostbare arbejdstid, som du måske meget hellere gerne ville kunne bruge ude hos dine kunder eller i den indkomstgivende del af din virksomhed.

Det kan derfor være en både tidsbesparende og økonomisk fordel at benytte nogen af mine tilbud om produktion af prisbillige præsentations- og produktvideoer for din virksomhed.

Se herunder, hvor let du downloader PEK Video´s færdigproducerede præsentations eller produktvideoer til din computer og derfra let kan indsætte dem på din Facebook- og hjemmeside og dermed lettere kan fange dine kunders og samarbejdspartneres fulde opmærksomhed om netop de produkter eller ydelser, du tilbyder i din virksomhed.

Se mere i toppen på faneblad: VIdeoproduktion


Følg også gerne med på min Facebookside:
https://www.facebook.com/poul.erik.kristiansen.PEK

 

PEK Video v/Poul Erik Kristiansen   Mågevej 5  5620 Glamsbjerg   Mobil: 25387750   Mail: 1953@tdcadsl.dk    CVR: 27793266