9. MAJ 2018

Så kom dagen hvor jeg efter et par år som menigt bestyrelsesmedlem officielt på Assens Forsynings generalforsamling blev indsat som bestyrelsesformand for Assens Forsyning A/S og datterselskaberne Assens Service A/S, Assens Spildevand A/S, Assens Rensning A/S, Assens Vandværk A/S og Assens Affald og Genbrug A/S. Jeg er både stolt og beæret over valget og glæder mig rigtig meget til samarbejdet med den øvrige bestyrelse og det dygtige personale i alle afdelingerne og selvfølgelig ikke mindst over i de kommende år, jævnfør kommunens spildevandsplan, at skulle være med til bygning af Assens Kommunes nye højteknologiske rensningsanlæg, som skal sikre miljøet og en tilstrækkelig rensningskapacitet til glæde for både kommunens borgere og erhvervslivet.

Du kan læse meget mere om Assens Forsyning på dette link:
www.assensforsyning.dk 

 

 

Og lad mig blot her tilføje: Jeg er udmærket klar over at der nok ikke er mange stemmer i kloakrør gemt nede i jorden som man ikke kan se, men for mig handler det om at sikre et godt og rent miljø for både dig, mig og vores efterkommere.

Åbent hus på HEPWAT Forskningsprojektet

15. juni 2018 videoindhold: Gæster ankommer - Velkomsttaler - Rundvisning for besøgende - Demonstration af elektroniske rottefælder - Kamerarundtur blandt de tekniske installationer - Præsentation af ny kloak tv vogn. (Varighed ca. 15 min)

Læs meget mere om HEPWAT anlæget på dette link:  http://www.hepwat.dk/