POLITIK - Hvem er jeg

Formand for partiforeningen SF Assens
og kandidat til kommunalvalget 2021. 

Fynbo, enkemand, far til fire nu voksne børn og bedstefar for nogle dejlige børnebørn. Rødderne er spiret frem fra arbejderklassen, hvor jeg fra barnsben lærte at kæmpe for et mere solidarisk samfund, men samtidig også lærte, ikke at rende fra sin plads i utide, selvom udfordringer presser på. 

Vedholdende men også lyttende og indstillet på at der på et tidspunkt nødvendigvis skal slås streger i sandet til fællesskabets bedste, uden at vi dog glemmer hvad vi står for. 

Arbejdet et helt arbejdsliv, både på gulvet med værktøj i hånden, samt i ledende stillinger, ligesom udfordringen som selvstændig også har været afprøvet, primært inden for bygge- anlæg og i maskinbranchen.

Udover at ville kæmpe for en mere retfærdig og ansvarlig samfunds- og velfærdsmodel, med særlig fokus på ældre, børn og unge,
så er jeg desuden vild med klima, miljø og natur og indrømmer gerne at jeg i den forbindelse er lidt af en klimatosse 🙂    

Fremfor at ende som en småsur Facebook brokker, hvilket jeg mener livet er for kort til, så ynder jeg i stedet gerne, at sige tingene med en gnist af humor og er iøvrigt altid klar til at samarbejde med andre økonomisk ansvarlige partier, også i svære tider.  

Har ikke læst mange tykke bøger om samfundsvidenskab, men er med "livets skolegang" i både medgang og modgang klar og parat
til helhjertet at arbejde for en RØD & GRØN SF politik. Aktiv på de sociale medier, klik gerne på link herunder.

Facebookprofil - Privat: https://www.facebook.com/poulerik.kristiansen.3 
Facebookside - Politik : https://www.facebook.com/poul.erik.kristiansen.SF/
YouTubekanal: 
https://www.youtube.com/channel/UCcK5IraWRWF9fMz6I0x0j_g 

Håndværkeren er klar til at arbejde for et mere solidarisk samfund, med mindre ulighed og en grønnere fremtid !